Check beschikbaarheid Sluit Check beschikbaarheid Sluit
en

Restaurants

waar te dineren?

Restaurants

waar te dineren?


Top 9 restaurants in het hart van Kralendijk, Bonaire

Bonaire is een klein schilderachtig eiland dat nauwelijks 20.000 inwoners telt, maar u zult zich verbazen over het aantal restaurants die u op het eiland vindt. Met eten vanuit alle windstreken, kunt u uw honger stillen. U kunt kiezen uit restaurants die internationale of lokale gerechten serveren, van Latijns-Amerikaans naar Aziatisch, Europees naar Midden-Oosten, van foodtrucks tot fijn dineren. U noemt het, Bonaire heeft het!

De keuze is reuze, maar waar te beginnen? We hebben voor u alvast een selectie gemaakt van een paar van de beste restaurants op Bonaire en op loopafstand van uw luxe appartement gekozen! Wat wilt u nog meer?

 Mona Lisa
 Mona Lisa

Mona Lisa

Terramar ligt aan de boulevard in het hart van Kralendijk, met tal van restaurants die er omheen heen gevestigd zijn. Zo beginnen we met de 'less-steps-award' die naar Mona Lisa gaat. Mona Lisa is het oudste restaurant in het hoofdstraat van Bonaire, een zeer gezellig restaurant met een Europese keuken en natuurlijk de slimme glimlach van de dame zelf. Bij Mona Lisa kunt u binnen, aan de bar of buiten zitten. Gasten zijn van harte welkom om uit het uitgebreide menu of van het beroemde "barhap" menu te kiezen. Hint: hun Wiener schnitzel is een must-try.

 Cuba Compagnie
 Cuba Compagnie
 Cuba Compagnie

Cuba Compagnie

Niet ver wandelen van Terramar vindt u Cuba Compagnie & La Cantina. Beide in een origineel Bonairiaans huis, gelegen aan het begin van de hoofdstraat. Cuba Compagnie is DE plek om te eten, drinken en een feestje te vieren in een Cubaanse sferen. Vroeg in de avond kunt u genieten van hun menu met een mix van Cubaanse- en internationale gerechten. En wanneer de avond overgaat in de nacht, hoort u de klanken van de sensuele Salsamuziek, probeer dan maar eens op uw stoel te blijven zitten. Tip: Cuba is de plek om op de donderdagavond te zijn! Mis het niet.

 La Cantina
 La Cantina
 La Cantina
 La Cantina
 La Cantina
 La Cantina

La Cantina

LA CANTINA La Cantina ligt tegenover Cuba Compagnie en het is echt een verborgen juweeltje in het hoofdstraat. De achtertuin van het oude Bonaire-stijlhuis is omgevormd tot een super gezellig Latijns-Amerikaans restaurant dat gerechten bereidt van verse, lokale ingrediënten. La Cantina is beroemd om de 'Chef's Table' waar de chef-kok de gerechten aan tafel bereidt en je zal verrassen met een 4-6 gangenmenu. Een bonus voor het restaurant is de brouwerij, bekend om het Bonaire Blond bier. Tip: reserveer vooraf omdat La Cantina een zeer geliefd restaurant is op het eiland.

 Capriccio & At Sea
 Capriccio & At Sea
 Capriccio & At Sea
 Capriccio & At Sea
 Capriccio & At Sea
 Capriccio & At Sea

Capriccio & At Sea

Wanneer u doorloopt op uw wandeling vindt u eerst Capriccio, dan Mezze en aan het eind van de wandeling vindt u At Sea. Maar zoals het gezegde is: lest best: At Sea is een bekroond restaurant, dus het is de moeite waard om er naar toe te wandelen. Op de boulevard zal u Capriccio, een vooraanstaand Italiaans restaurant, niet missen, gevestigd in een modern, Romeins uitziend wit gebouw met grote kolommen. Capriccio heeft een uitstekende wijnkelder die sinds 2002 jaarlijks geroemd wordt door Wine spectator magazine. Het biedt een van de meest uitstekende restaurantwijnlijsten ter wereld. En natuurlijk gepaard met 'Italiaanse gerechten' op maat gemaakt.

 Mezze
 Mezze
 Mezze
 Mezze

Mezze

Na Capriccio vindt u een mooi turkoois Turks restaurant, dat niets anders dan heerlijk Midden-Oosten eten biedt. Mezze is het enige restaurant op het eiland met lam, kebab, hummus, kibeh, kafta, gebakken pita brood, spiesjes.. Met andere woorden: Een onberispelijke selectie van gerechten uit het Midden-Oosterse gerechten. Mezze's menu biedt kleine borden, zodat u een ruime keuze kunt maken uit alle lekkere gerechten. En om het “midden-oostengevoel” nog even vast te houden kunt u later op de avond een waterpijp roken..

 Patagonia

Patagonia

An authentic Argentinian family-owned restaurant! Patagonia is one of the local's favorite, perhaps because of the huge juicy beef steaks. The Patagonia family has been on the island for many years however this is their newest location. With indoor & outdoor seating in a very relaxed atmosphere.

 Sebastian's

Sebastian's

And the last restaurant at the southern strip of Terramar is Sebastian's. Sebastian's is the restaurant of Sebastian and his girlfriend. The setting is very romantic. Right on the pier and also with a private dock with an amazing view of the bay of Kralendijk. The restaurant offers international cuisine with superb wine's and chocolates. One of our favorites!

 Osaka en Donna & Giorgio
 Osaka en Donna & Giorgio

Osaka en Donna & Giorgio

Wanneer u terugloopt in oostelijk richting, vindt u in de straat achter de boulevard Osaka en Donna & Giorgio. Italiaans eten beneden en Japans eten boven. Osaka is de plek “to be” voor wakame, wasabi, edamame en al andere heerlijke Japanse gerechten. Onder Osaka vindt u Donna & Giorgio, het restaurant van Donna en haar echtgenoot Giorgio. Een echt authentiek Italiaans restaurant, als u bij een Italiaanse familie thuis eet met een klein charmant touch, zeer aangenaam en gezellig. Donna & Giorgio runnen al 15 jaar het restaurant, een klassieker als het gaat om de restaurantlijst van Bonaire.

 It Rains Fishes
 It Rains Fishes
 It Rains Fishes

It Rains Fishes

Last but not least, verderop oostelijk gelegen, vindt u het restaurant Rains Fishes. Zoals de naam al zegt: in het restaurant “regent” het vissen, kreeften, sint-jakobsschelpen, maar ook gevogelte en vlees. Het Rains Fishes is gevestigd in een historisch gebouw, meer dan 100 jaar oud. Voor het restaurant is er een pier vanwaar lokale vissers de straat oversteken en hun verse vangst bij het restaurant brengen. U zit heerlijk buiten, op het balkon van het oude huis, dat ervoor zorgt dat onvergetelijke zonsondergangen niet gemist kunnen worden.

 Aldus..

Aldus..

Afgezien van deze 9 genoemde restaurants, struikelt u nog over veel andere restaurants langs de weg in het stadscentrum ... Ook deze mogen niet gemist worden.
Aldus: geniet van een zeer romantische zonsondergang vanaf uw eigen balkon in Terramar en ga dan naar een van de vele restaurants in de omgeving. Dit klinkt het als een zeer ontspannende vakantie!

Heeft u honger gekregen?

Boek uw verblijf bij Terramar