Eten & Drinken

Illy Coffee Store

Gedurende de dag wandelt u naar beneden waar u van een warme kop Illy coffee kunt genieten, terwijl u erachter probeert te komen waar de oceaan en de hemel elkaar ontmoeten. ’s Avonds biedt dit bijzondere café de beste cocktails en wijnen en worden de lekkerste tapas geserveerd. Is het een avondje uit of is het eigenlijk toch een avondje binnen? Laten we maar op ‘beide’ houden en naar de bartender kijken terwijl hij weer een kleurrijke cocktail maakt. U hoeft vanavond toch niet naar huis te rijden. 

Openingstijden

Elke dag 07.30 - 23.00

IJssalon Luciano

De prijswinnende ijscreaties van Luciano hebben Zuid-Holland op z’n kop gezet, maar nu zijn ze eindelijk thuis! Laten we eerlijk wezen: zon, zee en ijs horen gewoon bij elkaar. Hier op Bonaire maakt Luciano ijs van de beste kwaliteit, gemaakt van eerlijke, verse ingrediënten op de meest idyllische locatie. Wie kan die heerlijke combinaties van verse aardbeien, diepgroene pistache, Madagassische vanille, geserveerd in een knapperig hoorntje of als een decadente ijscoupe afgemaakt met room nou weerstaan? Zoals oprichter Luc Blok zelf zegt: “IJs is een luxe die iedereen zich kan permitteren.” Houd u dus niet in: kom binnen en geniet van wat simpelweg het beste ijs op het eiland is. 

Openingstijden

Elke dag 07.30 - 23.00

La Crêperie: Belgische wafels en Franse pannenkoeken

Als u eens wat anders wilt eten dan de lokale keuken van Bonaire, waarom dan niet van de Franse en Belgische smaken genieten die Pierre en Geoffrey dagelijks bij La Crêperie serveren? Trakteer uzelf op een pure en simpele zoete crêpe of een Belgische wafel. Kom op kracht voor een middagje verkennen met een glas wijn en een hartige galette met ham en kaas, spek of zalm. Maar maakt u zich geen zorgen, niemand zal zich druk maken als u uren wilt luieren met een cappuccino in de hand. Met een geweldig uitzicht van Klein Bonaire kunt u zich urenlang afvragen of de babyschildpadjes al zijn uitgekomen. Het eten bij La Crêperie is Frans-Belgisch, maar de houding blijft Caribisch. 

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 9.00 - 19.00
Zaterdag 9.00 - 18.00
Zondag gesloten